CRONICA EL BRUC-MASQUEFA-EL BRUC 2012

El Bruc-Masquefa-El Bruc

Desprès de vàries setmanes sense poder fer una ruta plegats, els Bruckers tornen a reunir-se desprès de Los Monegros. 
Lloc de trobada habitual, davant l’Ajuntament del Bruc a les 7’30. 
En bona part la ruta escollida era desconeguda per nosaltres. Ens esperàvem uns 40 quilòmetres segons el track que es va descarregar, però finalment van ser més de 45. 
Els primer quilòmetres van ser tècnics, pedalejant per corriols propers a Serra Alta. En aquest punt el LLuis ens va deixar,  i només tres Bruckers vam continuar la ruta.
Tram ràpid i sense dificultat per la riera de Pierola. En Joan pateix la trencada d’un radi. Què és això per un Brucker? D’aquí agafem un tram d’asfalt fins l’Urbanització Can Parellada i travessem Masquefa. 
En aquest punt, les pistes són ràpides sense pendents fortes, un fals pla que permet un pedaleig fluid. Cal a dir que en el recorregut vam trobar nombroses rieres amb bona quantitat d’aigua. Bona oportunitat per divertir-se.
Arribem a Hostalets de Pierola i desprès d’un petit tram de carretera comencen les sensacions fortes des de Ca n’Aguilera. Les pujades són més intenses, però tenim a favor que el terreny ja és més conegut per nosaltres. A prop de Can Soteres enfilem cap a El Bruc.
Una bona matinal de BTT, amb el bon ambient que caracteritza el Bruckers BTT Team.

Track de la ruta

El Bruc-Masquefa-El Bruc