LA PORTALS 2015

                          

                                   LA PORTALS 2015Nova edició de La Portals. Enguany ha servit d’homenatge a la ciclista catalana Marta Vilajosana, primera catalana classificada als jocs olímpics de Pekín de fons en carretera.
Els Bruckers també han estat presents en aquesta sisena edició.
El recorregut ha estat el clàssic de les edicions anteriors, però més suavitzat que en en altres anys. Es van suprimir els trencacames de la zona de Marganell, però la distància s’ha conservat en 60 quilòmetres. Per seguretat, ja que en edicions anteriors van haver-hi accidents greus, la baixada a Marganell des de la carretera de Montserrat, es va fer per un camí bastant trencat, amb alguna corba perillosa.
La sortida va estar neutralitzada pels carrers de Collbató. Un recorregut “turístic” que va fer estirar el grup de 1500 participants i va impacientar a més d’un corredor amb ganes de pedalejar pels camins. 40 minuts desprès ja vam poder rodar cap a El Bruc i començar l’ascensió de Can Masana, el punt més alt de La Portals.
Bona organització i sobretot, la seguretat que donen els Mossos quan es té de travessar alguna carretera.
Qui no conegui els voltants de Montserrat, La Portals li farà descobrir una zona ideal per la pràctica del nostre esport. Pels Bruckers, és una sort poder fruir-la tot l’any.

CORNICA DE ABDON SOCIES