RUTA PER OLERDOLA I PEL PANTA DE FOIX

RUTA PER OLERDOLA I PEL PANTA DE FOIX
12/08/2014
Comencem ven dora aviam quedat a les 6 del mati amb el Lluis pero ell no tenia son hi ha les sis menos deu ja estabem  dintre la furgoneta que ens a deixat el Joan perquè poguéssim anar mes còmodes, llàstima que no podia venir per la feina ,com els altres del grup, direcció a St. Miquel                     d´Olèrdola .
 arribem a puesto que encara hi havia lluna plena , entre la preparació i quatre estiraments de son ja aclaria i enjagem direcció a Olerdola, passant pel panta de foix
la ruta semblava normaleta pero en mica en mica la cosa es va anant complicant que volia dir diversió i de la bona, en total uns 20 km de corriols de pujada, vexada i trialeres pedregoses i al final de la ruta un mun de ziga zages de corriol molt rapides cap dells tècnic i apte per tothom. Arribem al pàrquing on teniem la furgo ens traiem la pols i carregem les bici i ens anem directa al restaurat que tenim davant, a casa del conill a fer un bocata i fer els ultims comentaris amb el resultat de que a sigut brutal .

Ruta per recomanar i que segur que repetirem i si es amb mes bruckers millor . Vull dona les gracies al company Ivan Llorens       ( bttrus ) per recomanar aquesta ruta. 
                                                                                                       

                                                                                                       EL TRAK


IBP: 98 Distancia total: 48.449 Km Desn. de subida acumulado: 1298.18 m Desn. de bajada acumulado: 1299.15 m Velocidad media en movimiento: 10.82 Km/h

cronica jordi pons